Η LAVISOFT Συστήματα Πληροφορικής Μ.Α.Ε. ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Dalex Shipping Co. S.A..

Ολοκλήρωση Έργου για τη LAVISOFT

Παιανία, 27 Απριλίου 2020 – Η LAVISOFT Συστήματα Πληροφορικής Μ.Α.Ε. ανακοινώνει τη συνεργασία της με την  Dalex Shipping Co. S.A..
Πιο συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση και λειτουργία του συστήματος HR Net MaSter της LAVISOFT
για Διαδικτυακή Διαχείριση των Αιτημάτων Αδειών των εργαζομένων της Dalex.

Tο HR Net MaSter ανήκει στην οικογένεια εφαρμογών HR MaSter της LAVISOFT.  
Το HR Net MaSter είναι ένα σύγχρονο, Web Based  εργαλείο, με το οποίο ο εργαζόμενος  αποκτά τη δυνατότητα είτε να έχει πρόσβαση στις προσωπικές του πληροφορίες
είτε να καταχωρεί ηλεκτρονικά μία αίτηση (άδεια, συμμετοχή σε σεμινάριο κ.α.) προς το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της επιχείρησης.
 Στη συνέχεια, μέσω του HR Net MaSter, οι αρμόδιοι Διευθυντές – Τμηματάρχες ολοκληρώνουν ηλεκτρονικά  όλη τα βήματα της διαδικασίας εσωτερικών εγκρίσεων και διαχείρισης του αιτήματος.

Το HR Net Master της LAVISOFT έχει τη δυνατότητα της αυτόνομης λειτουργίας για τη διαχείριση των αιτημάτων εργαζομένων,
ολοκληρώνοντας τη Μηχανογραφική ανάγκη του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού κάθε επιχείρησης ή οργανισμού, ανεξαρτήτως μεγέθους ή πολυπλοκότητας.
Η χρήση του συμβάλλει στη βελτιστοποίηση της διαδικασίας εγγραφών, ελέγχων προς αποφυγή λαθών, επεξεργασίας κι εγκρίσεων, διευκολύνοντας σημαντικά το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού
στην καθημερινή του λειτουργία.

Η σουίτα HR MaSter της LAVISOFT προσφέρει πολλαπλές εφαρμογές, εύχρηστες κι αποτελεσματικές, ώστε κάθε επιχείρηση να μπορεί να επιτύχει μεγαλύτερη αποδοτικότητα στη λειτουργία
του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού της, μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρόνου, καθώς και άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση για τη διοίκηση.  

Η LAVISOFT, εταιρεία πληροφορικής που ιδρύθηκε το 1989, σχεδιάζει, αναπτύσσει, υλοποιεί και συντηρεί πληροφοριακά συστήματα,
προσφέροντας στην αγορά αξιόπιστες λύσεις, τόσο σε λειτουργικό όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο, πάντα στο κέντρο των εξελίξεων.  
Η LAVISOFT προσφέρει στους πελάτες της το σωστό προϊόν, στους σωστούς χρόνους, με άριστη υποστήριξη.

www.lavisoft.gr.