HR Cloud Services από τη LAVISOFT στην AIG Europe

HR Cloud Services από τη LAVISOFT στην AIG Europe 

Παιανία, 27 Νοεμβρίου 2014 - H LAVISOFT Συστήματα Πληροφορικής ΑΕ προχώρησε σε συμφωνία για την παροχή Υπηρεσιών Μίσθωσης Λογισμικού HR MaSter με την ασφαλιστική εταιρεία AIG Europe Limited Κύπρου. Η συμφωνία αφορά στη μίσθωση των Λύσεων Διαχείρισης Αιτημάτων Προσωπικού (Άδειες, Απουσίες κλπ) HR MaSter της LAVISOFT.

Το HR MaSter της LAVISOFT είναι ένα προϊόν συνεχούς εξέλιξης που  ενσωματώνει όλη την τεχνογνωσία που έχει συγκεντρωθεί από τη χρήση του σε μεγάλες βιομηχανικές και εμπορικές μονάδες, καθώς και σε επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών. Αποτελεί ένα Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων απαραίτητο εργαλείο για τη Διεύθυνση Προσωπικού, αφού με τη βοήθειά του κάθε επιχείρηση επιτυγχάνει, αποδοτικότητα στη λειτουργία του Γραφείου Προσωπικού της, εξοικονόμηση χρόνου, έλεγχο ροής διαδικασιών καθώς και άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της διοίκησης.

 

Το HR MaSter της LAVISOFT  αποτελείται από τις εξής εφαρμογές:

o    Διαχείριση Μισθοδοσίας (Payroll Master)
o    Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού (Personnel Master)
o    Διαχείριση Βαρδιών  (Roster Master) 
o    Διαχείριση Αιτήσεων Προσωπικού (HR Net)
o    Διαχείριση Ωροσήμανσης Παρουσιών(Time Master)
o    Διαχείριση Έλεγχου Πρόσβασης (Access Master)
o    Διαχείριση Χρόνου Εργαζομένων (Time Sheet)

Όλα τα υποσυστήματα του HR MaSter της LAVISOFT λειτουργούν είτε αυτόνομα, είτε σε συνεργασία με τα υπόλοιπα προϊόντα της οικογένειας εφαρμογών HR MaSter, αλλά συνεργάζονται απόλυτα και με συστήματα άλλων εταιρειών.  Η λύση πλαισιώνεται από υπηρεσίες παραμετροποίησης και εκπαίδευσης των χρηστών και εξασφάλισης της απρόσκοπτης λειτουργίας των επιχειρήσεων, μέσω των υπηρεσιών συντήρησης που προσφέρονται. Επιπλέον, όπως όλα τα έργα της LAVISOFT, παρέχει το πλεονέκτημα της ευελιξίας και της αναπροσαρμογής του στα νέα δεδομένα της τεχνολογίας και στις διαφορετικές απαιτήσεις μιας επιχείρησης, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί και σε εγκαταστάσεις μεγάλης κλίμακας.   

Κατέχοντας αξιόλογη τεχνογνωσία στον τομέα της πληροφορικής, η LAVISOFT σχεδιάζει, αναπτύσσει, υλοποιεί και συντηρεί συστήματα πληροφορικής, προσφέροντας στην αγορά αξιόπιστες λύσεις, τόσο σε λειτουργικό όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο, και παρέχοντας στους πελάτες της το σωστό προϊόν, στους σωστούς χρόνους, με άριστη υποστήριξη. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα της LAVISOFT  www.lavisoft.gr.