H LAVISOFT ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ HR MASTER

 

H LAVISOFT ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ HR MASTER

Παιανία,  Ιούνιος 2021  – Η LAVISOFT Συστήματα Πληροφορικής Μονοπρόσωπη Α.Ε. ανακοινώνει την κυκλοφορία της νέας γενιάς της Οικογένειας Λογισμικού Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων HR Master 6.0.

Υλοποιημένο στην σύγχρονη πλατφόρμα ανάπτυξης λογισμικού Embarcadero Rad Studio.

Εστιάζοντας σε :

•    Προσωποποιημένο περιβάλλον λειτουργίας ανά χρήστη.
•    Αυξημένη Ταχύτητα λειτουργίας και αναζητήσεων.
•    Πλουραλισμό στην δικτύωση και επικοινωνία με 3rd party λογισμικό και υπηρεσίες.
•    Εμφάνιση της πληροφορίας σε εστιασμένο multithreading window tabbing ανά χρήστη.
        

Το HR MaSter είναι ένα Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων απαραίτητο εργαλείο για τη Διεύθυνση Προσωπικού.

Αποτελεί προϊόν συνεχούς εξέλιξης, ενσωματώνοντας την τεχνογνωσία που συσσωρεύεται από τη χρήση του σε μεγάλες βιομηχανικές, εμπορικές μονάδες και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών.

Με τη βοήθεια του HR MaSter κάθε επιχείρηση μπορεί να πετύχει αποδοτικότητα στη λειτουργία του Γραφείου Προσωπικού της, εξοικονόμηση χρόνου, και έλεγχο ροής διαδικασιών αντί για απλή διαχείριση δεδομένων καθώς και άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της διοίκησης.

Η LAVISOFT πάντα στο κέντρο των εξελίξεων σχεδιάζει, αναπτύσσει, υλοποιεί και συντηρεί συστήματα πληροφορικής, προσφέροντας στην αγορά αξιόπιστες λύσεις, τόσο σε λειτουργικό όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο.  Η LAVISOFT προσφέρει στους πελάτες της το σωστό προϊόν, στους σωστούς χρόνους, με     άριστη υποστήριξη. www.lavisoft.gr.