Επέκταση συνεργασίας Lavisoft και E-Value στο Σύστημα Διαχείρισης Προσβάσεων Ελέγχου Access Master.

Παιανία, Δεκέμβριος 2011.

Σε υπογραφή σύμβασης προχώρησε η LAVISOFT Συστήματα Πληροφορικής Α.Ε. με τον E-Value θυγατρική του Ομίλου Cosmote, για την επέκταση του εγκατεστημένου συστήματος της Access Master.

Το Access Master ανήκει στην οικογένεια εφαρμογών HR Master της LAVISOFT.  Συνεργάζεται αρμονικά με κατάλληλους ηλεκτρονικούς σταθμούς αναγνώρησης (Access Control Readers) για την διαχείριση της ασφάλειας  στα θέματα που αφορούν τον έλεγχο πρόσβασης των εργαζομένων σε διαβαθμισμένους χώρους όπως το άνοιγμα θυρών , τουρνικέ , μπαρών χώρων στάθμευσης κλπ.

Το Access MaSter, μπορεί να συνεργασθεί απόλυτα με το σύστημα ωροσήμανσης και διαχείρισης παρουσιών προσωπικού Time MaSter, δίνοντας τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που θέλουν να συνδυάσουν τον έλεγχο της πρόσβασης και την ωρομέτρηση, να επιτύχουν μία λειτουργικότητα υψηλού επιπέδου, καθώς και οικονομία κλίμακας, αφού δεν απαιτείται ξεχωριστός εξοπλισμός για το κάθε σύστημα.

Η LAVISOFT πάντα στο κέντρο των εξελίξεων σχεδιάζει, αναπτύσσει, υλοποιεί και συντηρεί συστήματα πληροφορικής, προσφέροντας στην αγορά αξιόπιστες λύσεις, τόσο σε λειτουργικό όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο.  Η LAVISOFT προσφέρει στους πελάτες της το σωστό προϊόν, στους σωστούς χρόνους, με           άριστη υποστήριξη. www.lavisoft.gr.