Συνεργασία της LAVISOFT με το Γηροκομείο Πειραιώς

Συνεργασία της LAVISOFT με το Γηροκομείο Πειραιώς

Παιανία, 17 Σεπτεμβρίου 2019 – Σε νέα συμφωνία  για το σύστημα  ROSTER MaSter προχώρησε η LAVISOFT Συστήματα Πληροφορικής Α.Ε.. Η σύμβαση υπεγράφη με το Άσυλο Πενήτων Βασ. Αθανασίου Πρωθιέρεως Γηροκομείο Πειραιώς για την εγκατάσταση του συστήματος προγραμματισμού Βαρδιών Προσωπικού ROSTER MaSter, με στόχο την αυτοματοποίηση και τη βελτιστοποίηση της υφιστάμενης λειτουργίας.
    
Το ROSTER MaSter της LAVISOFT καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του Γραφείου Προσωπικού μίας επιχείρησης ή οργανισμού, στον τομέα του προγραμματισμού και της διαχείρισης των βραδιών των εργαζομένων (Rostering). Χρησιμοποιώντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που έχουν δοθεί από τον χρήστη (ανάγκες σε προσωπικό ανά Τμήμα, Θέση εργασίας και βάρδια, προτιμήσεις των εργαζομένων, κανόνες εργατικής νομοθεσίας κ.λπ), το σύστημα δημιουργεί αυτόματα, με εύκολο και γρήγορο τρόπο, μέσω αντιστοίχισης με ένα Πρότυπο Ημερήσιο Πλάνο (Staffing Requirements) το πρόγραμμα βαρδιών. Έτσι,  κάθε εργαζόμενος γνωρίζει  το ωράριο και τη θέση εργασίας του κάθε ημέρα αλλά και τις ειδικές εργασίες που θα πρέπει να εκτελέσει.

Το ROSTER MaSter συνεργάζεται στενά με το σύστημα ωρομέτρησης και διαχείρισης παρουσιών προσωπικού ΤΙΜΕ MaSter της LAVISOFT, δίνοντας τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που θέλουν να συνδυάσουν τον προγραμματισμό των βαρδιών και την ωρομέτρηση, να επιτύχουν υψηλού επιπέδου λειτουργικότητα, καθώς και οικονομία κλίμακας, αφού έχουν την δυνατότητα να εκτελέσουν τις παραπάνω λειτουργίες σε ένα ενιαίο σύστημα.

«H συνεργασία μας με το Γηροκομείο Πειραιώς είναι ιδιαίτερης σημασίας για εμάς, καθώς δεν αφορά άλλη μια συμφωνία με εμπορική εταιρία ή μια βιομηχανία αλλά με έναν οργανισμό που βασίζεται εξολοκλήρου στην παροχή υπηρεσιών σε άτομα που έχουν ανάγκη φροντίδας», τόνισε ο κ. Γιώργος Λάμπρου, Γενικός Διευθυντής της LAVISOFT. “Είναι κρίσιμο οι εργαζόμενοι σε αυτούς τους φορείς, που επωμίζονται ένα μεγάλο ηθικό βάρος ημερησίως, να γνωρίζουν τις βάρδιες τους, το ωράριό τους, τις άδειές τους, ενώ παράλληλα το Γηροκομείο να έχει πάντα το απαραίτητο προσωπικό για τη λειτουργία του».

Η LAVISOFT πάντα στο κέντρο των εξελίξεων σχεδιάζει, αναπτύσσει, υλοποιεί και συντηρεί συστήματα πληροφορικής, προσφέροντας στην αγορά αξιόπιστες λύσεις, τόσο σε λειτουργικό όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο.  Η LAVISOFT προσφέρει στους πελάτες της το σωστό προϊόν, στους σωστούς χρόνους, με άριστη υποστήριξη.

www.lavisoft.gr.