Νέα σύμβαση για την Lavisoft για εγκατάσταση του Συστήματος HR Production Master στην ΠΡΟΜΕΤΑΛ ΜΠΑΚΛΗ ΑΕΒΕ

 

ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ LAVISOFT

Σύστημα Διαχείρισης Εργατικού Κόστους Γραμμών Παραγωγικής Διαδικασίας και Βελτιστοποίησης Απόδοσης Εργατικού Δυναμικού

Παιανία, Δεκέμβριος 2016 - H LAVISOFT Συστήματα Πληροφορικής ΑΕ ανακοινώνει την υπογραφή σύμβασης για εγκατάσταση του Συστήματος HR Production Master στην ΠΡΟΜΕΤΑΛ ΜΠΑΚΛΗ ΑΕΒΕ, ένα από τα  μεγαλύτερα ανεξάρτητα κέντρα διανομής & επεξεργασίας Λευκοσιδήρου στην Ευρώπη και το μεγαλύτερο Ανοξείδωτου Χάλυβα στα Βαλκάνια.

Με στόχο τον συνεχή εκσυγχρονισμό των λογισμικών της για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών της,  η LAVISOFT δημιούργησε το HR Production Master, εμπλουτίζοντας έτσι τη φαρέτρα του Λογισμικού Διαχείρισης των Ανθρωπίνων Πόρων,  HR Master.

Αντικείμενο του  HR Production Master αποτελεί ο έλεγχος των κέντρων κόστους του χώρου της παραγωγής μίας Βιομηχανίας – Βιοτεχνίας με στόχο, μέσα από την κατάλληλη επεξεργασία, τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του εργατικού δυναμικού.  Το HR Production Master  συνεργάζεται με κατάλληλους ηλεκτρονικούς σταθμούς ωρομέτρησης (Time-Attendance Terminals) της ενασχόλησης των εργαζομένων σε κάθε μηχάνημα της γραμμής παραγωγής ξεχωριστά.  Στη συνέχεια επεξεργάζεται τα στοιχεία που συγκεντρώνει από τα διαφορετικά κέντρα κόστους στα οποία έχει εργαστεί κάθε εργαζόμενος και παρέχει όλες τις δυνατότητες οργάνωσης και παρακολούθησης της παραγωγικότητας των εργαζομένων.  Επιπλέον μπορεί να εκδώσει  στατιστικά στοιχεία, αναλυτικές και συγκεντρωτικές καταστάσεις, ενώ ενημερώνει αυτόματα το πρόγραμμα μισθοδοσίας.   

Με τη βοήθεια του HR Production MaSter της LAVISOFT, κάθε επιχείρηση επιτυγχάνει αποδοτικότητα στη λειτουργία του Γραφείου Προσωπικού της, μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρόνου, καλύτερη κοστολόγηση και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού,  καθώς και άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της διοίκησης.  Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό εργαλείο στο χώρο της Βιομηχανίας – Βιοτεχνίας και παραγωγής,  και όπως όλα τα έργα της LAVISOFT, παρέχει επιπλέον το πλεονέκτημα της ευελιξίας και της αναπροσαρμογής στα νέα δεδομένα της τεχνολογίας και στις διαφορετικές απαιτήσεις μιας επιχείρησης, καθώς και δυνατότητες εφαρμογής σε εγκαταστάσεις μεγάλης κλίμακας.   

Κατέχοντας αξιόλογη τεχνογνωσία στον τομέα της πληροφορικής, η LAVISOFT σχεδιάζει, αναπτύσσει, υλοποιεί και συντηρεί συστήματα πληροφορικής, προσφέροντας στην αγορά αξιόπιστες λύσεις, τόσο σε λειτουργικό όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο, και παρέχοντας στους πελάτες της το σωστό προϊόν, στους σωστούς χρόνους, με άριστη υποστήριξη. www.lavisoft.gr.

LAVISOFT ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Α.Ε
ΟΔΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ Τ.Θ. 59, 190 02 ΠΑΙΑΝΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΗΛ.: 210 66 91 551, FAX: 210 66 91 559,  www.lavisoft.gr, Εmail: lavisoft@lavisoft.gr