LAVISOFT Συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

LAVISOFT : Συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Παιανία,  29 Οκτωβρίου 2019  – Η LAVISOFT Συστήματα Πληροφορικής Α.Ε., μέσω του συνεργάτη της Cosmos Business Solutions AEBE, ανέλαβε να υλοποιήσει το Έργο Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων και Ωρομέτρησης Προσωπικού στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Το έργο αφορά την  εγκατάσταση των λύσεων Personnel MaSter, TIME MaSter και HR net MaSter της LAVISOFT.

Το Personnel MaSter ανήκει στην οικογένεια εφαρμογών HR MaSterΑποτελεί το λογισμικό μιας ολοκληρωμένης λύσης, που έχει στόχο την πλήρη και ολοκληρωμένη κάλυψη της Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού μίας επιχείρησης ή οργανισμού.
Με τη βοήθεια του Personnel Master κάθε επιχείρηση μπορεί να πετύχει μεγαλύτερη αποδοτικότητα στη λειτουργία του Γραφείου Προσωπικού της, μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρόνου, καθώς και άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της διοίκησης σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού.  

To TIME MaSter της LAVISOFT συνεργάζεται αρμονικά με κατάλληλους ηλεκτρονικούς σταθμούς ωρομέτρησης (Time-Attendance Terminals) για την συλλογή των στοιχείων που συγκεντρώνονται σ’ αυτούς από τα “κτυπήματα” των καρτών παρουσίας των εργαζομένων. Στη συνέχεια, η εφαρμογή αναλαμβάνει την επεξεργασία των στοιχείων, την έκδοση όλων των απαραίτητων καταστάσεων, αναλυτικών και συγκεντρωτικών, καθώς και τη δημιουργία κατάλληλων αρχείων για αυτόματη ενημέρωση του προγράμματος Μισθοδοσίας.
Μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα για τη διαχείριση των παρουσιών του προσωπικού. Επίσης, μπορεί να αποτελέσει ένα άριστο συμπλήρωμα της Μισθοδοσίας, ολοκληρώνοντας τη Μηχανογραφική κάλυψη του Γραφείου Προσωπικού της Επιχείρησης ή του Οργανισμού.

      Tο HR net MaSter ανήκει στην οικογένεια εφαρμογών HR Master της LAVISOFT. Πρόκειται για ένα Web-based  εργαλείο, με το οποίο ο εργαζόμενος  αποκτά τη δυνατότητα, είτε να έχει πρόσβαση στις προσωπικές του πληροφορίες, είτε να καταχωρήσει μία αίτηση προς το Γραφείο Προσωπικού, όπως για παράδειγμα, αίτηση αδείας, συμμετοχής σε σεμινάριο, κ.α.. Το Γραφείο Προσωπικού, αφού παραλάβει την αίτηση, και σε συνεργασία με τους αρμόδιους Διευθυντές – Τμηματάρχες,  ολοκληρώνει τη διαδικασία εσωτερικών εγκρίσεων και διαχείρισης μέσω του HR Net MaSter.
Το HR Net Master της LAVISOFT συμβάλλει στην ολοκληρωμένη Μηχανογραφική κάλυψη του Γραφείου Προσωπικού μιας επιχείρησης ή οργανισμού, ενώ έχει δυνατότητα αυτόνομης λειτουργίας.

Η LAVISOFT, πάντα στο κέντρο των εξελίξεων, σχεδιάζει, αναπτύσσει, υλοποιεί και συντηρεί συστήματα πληροφορικής, προσφέροντας στην αγορά αξιόπιστες λύσεις, τόσο σε λειτουργικό όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο.  Η LAVISOFT προσφέρει στους πελάτες της το σωστό προϊόν, στους σωστούς χρόνους, με άριστη υποστήριξη.

www.lavisoft.gr.