Η LAVISOFT Συστήματα Πληροφορικής Α.Ε. ανακοινώνει την υπογραφή σύμβασης εγκατάσταση του συστήματός της Payroll Master στην εταιρεία στην Ελλάδα Epignosis UK LTD

Νέα συνεργασία για τη LAVISOFT

Παιανία, 30 Ιανουαρίου 2018 - Η LAVISOFT Συστήματα Πληροφορικής Α.Ε. ανακοινώνει την υπογραφή σύμβασης για εγκατάσταση του συστήματός της Payroll Master στην εταιρεία στην Ελλάδα  Epignosis UK LTD. Η Epignosis LLC είναι ένας δυνατός παίκτης στις εταιρικές λύσεις e-Learning με έδρα στο Σαν Φρανσίσκο, θυγατρική εταιρεία στο Λονδίνο και εργαστήριο R&D στην Αθήνα.

Το Payroll MaSter συμπληρώνει τη φαρέτρα των εφαρμογών της οικογένειας HR MaSter της LAVISOFT.  Αποτελεί το λογισμικό μιας ολοκληρωμένης λύσης, που έχει στόχο την πλήρη κάλυψη της Διαχείρισης του Ανθρώπινου Δυναμικού μιας επιχείρησης ή οργανισμού.

Το Payroll MaSter της LAVISOFT δίνει τη δυνατότητα παραμετροποίησης όλων των Αποδοχών, Κρατήσεων και Ταμείων, προκειμένου να καλυφθεί κάθε είδους διαφοροποίησης στον υπολογισμό της Μισθοδοσίας από εργαζόμενο σε εργαζόμενο. Παράλληλα, παρέχει τη δυνατότητα της αυτόματης ενημέρωσης των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας μέσω διαδικτύου, προσφέροντας μια αξιόπιστη λύση στον υπεύθυνο Μισθοδοσίας κάθε εταιρείας ή οργανισμού. Η καταχώρηση των μηνιαίων μισθοδοτικών μεταβολών γίνεται μέσα από ένα εύκολο και γρήγορο στο χειρισμό περιβάλλον και ο υπολογισμός της μισθοδοσίας μπορεί να γίνει για ολόκληρη την εταιρεία, για ομάδα εργαζομένων, ακόμα και για ένα μεμονωμένο εργαζόμενο.

Το Payroll MaSter της LAVISOFT προσφέρει ακόμα μια πλειάδα μισθοδοτικών προβολών και εκτυπώσεων, προκειμένου να διασφαλίσει τον εύκολο έλεγχο της μισθοδοσίας και την υποχρέωση κατάθεσης καταστάσεων και μαγνητικών μέσων σε υπουργεία, ασφαλιστικά ταμεία και εργαζόμενους της επιχείρησης.

«Είναι σημαντικό για εμάς στη LAVISOFT να διευρύνουμε διαρκώς το χαρτοφυλάκιο των πελατών μας σε όλους τους τομείς επιχειρηματικής δράσης, όπου υπάρχει ανάγκη για τη βέλτιστη και αξιόπιστη μηχανοργάνωση ανθρώπινου δυναμικού»,  δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της LAVISOFT, Γιώργος Λάμπρου. «Η συνεργασία μας με την Epignosis Ltd, μια διεθνή εταιρεία στο χώρο των εταιρικών λύσεων e-learning, επιβεβαιώνει την στρατηγική μας προς την κατεύθυνση αυτή».

Η LAVISOFT πάντα στο κέντρο των εξελίξεων σχεδιάζει, αναπτύσσει, υλοποιεί και συντηρεί συστήματα πληροφορικής, προσφέροντας στην αγορά αξιόπιστες λύσεις, τόσο σε λειτουργικό όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο.  Η LAVISOFT παρέχει  στους πελάτες της το σωστό προϊόν, στους σωστούς χρόνους, με άριστη υποστήριξη.     Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα της LAVISOFT.  www.lavisoft.gr.

LAVISOFT ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Α.Ε
ΟΔΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ Τ.Θ. 59, 190 02 ΠΑΙΑΝΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΗΛ.: 210 66 91 551, FAX: 210 66 91 559,  www.lavisoft.gr, Εmail: lavisoft@lavisoft.gr